top of page

Čtvrtá živě streamovaná debata Právničky LIVE! již ve středu

Již čtvrtá živě streamovaná debata Právničky LIVE! se uskuteční již ve středu 22. února od 10:30 do 13:00 na INFO.CZ. Další z pravidelných živých streamů projektu #PRVNÍCH100LET se zaměří na téma budoucnosti právnických profesí.



A kdo přijal pozvání do debat v rámci čtvrtého streamu? Vystoupí Lenka Štiková Gachová z Havel & Partners, Zuzana Stuchlíková ze Stuchlikova & Partners a Barbora Růžičková z Bird & Bird. Debatovat budou také Olga Kaizar z Deloitte Legal, Tamara Brixiová z Akademie věd České republiky a Jitka Chizzola z D.A.S. V předposledním panelu vystoupí Ilona Benešová ze Soudcovské unie ČR, Lucie Dolanská Bányaiová z České advokátní komory a Berenika Wünschová z Notářské komory ČR. Stream uzavře mezinárodní panel, ve kterém vystoupí Galyna Melnyk, Agnieszka Siwińska a Cosmina Romelia Aron z polské, rumunské a ukrajinské pobočky advokátní kanceláře Peterka & Partners.


Mezi moderátorkami streamu vystoupí redaktorka magazínu Forbes Taťána Lysková a místopředsedkyně České advokátní komory Monika Novotná.


Živý stream bude možné sledovat ve středu 22. února od 10:30 na homepage portálu Info.cz. Všechna videa ze streamů budou následně dostupná i na našem YouTube kanálu anebo na blogu, a to i s přepisem.


Pokud nechcete zmeškat novinky projektu #PRVNÍCH100LET, přihlaste se k odběru našeho newsletteru na domovské stránce webu.
bottom of page