top of page

Právničky LIVE! s elitními advokátkami i topmanažerkami

Jak vybrat správnou profesní odbornost? Co přináší rostoucí význam interních právníků? A čím mohou inspirovat úspěšné právničky? I na to se zaměřila živě vysílaná debata Právničky LIVE!, která se uskutečnila ve středu 14. února od 10:30. Debatu můžete sledovat zdarma na odkazu ZDE.


Jak vybrat správnou profesní odbornost? Co přináší rostoucí význam interních právníků? A čím mohou inspirovat úspěšné právničky?

Pozvání do debat s moderátorem Jaroslavem Kramerem v rámci živého streamu projektu #PRVNÍCH100LET přijaly elitní advokátky i topmanažerky. V prvním panelu vystoupila Michaela Čejková, advokátka pražské pobočky Bird & Bird, která se ve své praxi zaměřuje na oblast práva duševního vlastnictví, ochrany osobních údajů, mediální právo a otázky regulace digitálního trhu. Dalším hostem byla Jana Černá, advokátka v oddělení pracovního práva, bankovnictví a finančních služeb v advokátní kanceláři Deloitte Legal v Brně. Tématem jejich debaty byl například výběr profesní odbornosti nebo karierní cesty v advokacii.

Sledujte debatu zdarma na odkazu ZDE.

V druhém panelu vystoupila Magda Olyšarová, Counsel v pražské kanceláři White & Case, kde se primárně zaměřuje na soutěžní právo, regulatorní záležitosti a řešení sporů. Jak si udržet kvalitní osobní život v kontextu náročné manažerské pozice debatovala také Petra Budíková, Associate Partner v advokátní kanceláři Rödl & Partner.  Ve své praxi se zaměřuje mimo jiné na právo nemovitostí, M&A transakce a obchodní závazkové vztahy, včetně práva korporátního. Poslední debata se zaměřila na firemní právní týmy. Rostoucí význam interních právníků i vliv nastupující generace jsme probrali s Gabrielou Žáčkovou Krocovou, která vede právní tým v UniCredit Bank.


Pokud nechcete zmeškat novinky projektu #PRVNÍCH100LET, přihlaste se k odběru našeho newsletteru na domovské stránce webu.

bottom of page