top of page

První živě streamovaná debata Právničky LIVE již ve středu

Podcast Právničky se vrací! I když v tak trochu zmodernizované podobě. Již ve středu 30. listopadu se bude od 10:30 do 12:30 na INFO.CZ konat první z pravidelných živých streamů projektu #PRVNÍCH100LET! Na dávku inspirace se můžete těšit každý měsíc.


A kdo přijal pozvání do debat v rámci prvního streamu? V prvním bloku, který bude moderovat Jaroslav Kramer, se sejdou Jana Vábek Marková, laureátka ocenění Flamma 2021 a advokátní koncipientka společně s Adélou Krbcovou, partnerkou a ředitelkou české kanceláře Peterka & Partners.


Následovat bude debata moderovaná Monikou Novotnou, místopředsedkyní České advokátní komory a partnerkou Rödl & Partner. Spolu s ní proberou témata ženské síly v advokacii, práce na dálku v právnických profesích nebo toho, proč je v advokacii stále méně mladých talentů Jana Hladká Zilvarová, vedoucí partnerka Z/C/H Legal, Sylvie Sobolová, partnerka Kocián Šolc Balaštík a Hana Gawlasová, partnerka Deloitte Legal.


Třetí debata patří advokátkám Kristýně Faltýnkové z PRK Partners, Kateřině Floriánové z Bird & Bird a Janě Fuksové z KPMG Legal. Moderátorka debaty Katarina Maisnerová ml., vysokoškolská pedagožka a Talent roku v rámci ocenění Právník roku 2014, spolu s nimi probere například téma diverzity nebo rozvoje juniorních kolegů.


Do závěrečného rozhovoru, který moderuje Jaroslav Kramer, přijala pozvání Veronika Křesťanová, místopředsedkyně městského soudu v Praze, laureátka ocenění Flamma 2021.


Živý stream bude možné sledovat ve středu 30. listopadu od 10:30 na homepage portálu Info.cz. Všechna videa ze streamů budou následně dostupná i na našem YouTube kanálu anebo na blogu, a to i s přepisem.


Pokud nechcete zmeškat novinky projektu #PRVNÍCH100LET, přihlaste se k odběru našeho newsletteru na domovské stránce webu.
bottom of page