top of page

Konference na téma Děti, práce, rodina

Kdo jiný než ženy by mohl mít povědomí o tom, jak nejlépe skloubit práci a péči o děti a rodinu? Tak zní podtitul akce, kterou pořádá Česká asociace právniček 25.května na Právnické fakultě UK. Téma konference s názvem „Děti, práce, rodina“ vzniklo jako reakce na dynamiku a vývoj vztahů mezi rodiči a dětmi a rovněž na vývoj judikatury.


Chcete se dozvědět co nejvíce z aktuální judikatury Ústavního soudu ohledně úpravy práv dětí? Zajímá vás, jaký vliv bude mít novela zákoníku práce, která upravuje větší flexibilitu pro rodiče a pečující osoby? Víte, jak skloubit mateřskou a rodičovskou dovolenou s pracovními povinnostmi? Zajímá vás téma výjezdů a zájezdů dětí do zahraničí z pohledu rodiče či školy? I to bude řešit konference „Děti, práce, rodina“.


Diskutovat bude možné s Jaromírem Jirsou, soudcem Ústavního soudu ČR. Dále bude přítomná Nataša Randlová, zakládající partnerka advokátní kanceláře Randl Partners. Pozvání přijala i Eva Janečková autorka řady článků a knih. V neposlední řadě Věra Novotná předsedkyně Společnosti sociálních pracovníků ČR a členkou Spolku opatrovnických a rodinných soudců ČR. K debatě se připojí Pavel Skácelík, bývalý místopředseda Rady vlády ČR pro BOZP.

Více informací k akci na webu: www.cwla.cz nebo na odkazu zde.

bottom of page