top of page

FOTOGALERIE: PRÁVNIČKY LIVE! #4

Další živě vysílaná debata Právničky LIVE! v rámci projektu #PRVNÍCH100LET se zaměřila na rostoucí význam interních právníků i na to, čím mohou inspirovat úspěšné právničky. Pozvání do debat s moderátorem Jaroslavem Kramerem, které si můžete pustit na odkazu ZDE přijaly elitní advokátky i topmanažerky.


V prvním panelu debaty Právničky LIVE! projektu #PRVNÍCH100LET, jejichž záznam si můžete pustit na odkazu ZDE, vystoupila Michaela Čejková, advokátka pražské pobočky Bird & Bird, která se ve své praxi zaměřuje na oblast práva duševního vlastnictví, ochrany osobních údajů, mediální právo a otázky regulace digitálního trhu. 


Dalším hostem byla Jana Černá, advokátka v oddělení pracovního práva, bankovnictví a finančních služeb v advokátní kanceláři Deloitte Legal v Brně. Tématem jejich debaty byl například výběr profesní odbornosti nebo kariérní cesta v advokacii.


V druhém panelu vystoupila Magda Olyšarová, Counsel v pražské kanceláři White & Case, která se primárně zaměřuje na soutěžní právo, regulatorní záležitosti a řešení sporů. 


Jak si udržet kvalitní osobní život v kontextu náročné manažerské pozice debatovala také Petra Budíková, Associate Partner v advokátní kanceláři Rödl & Partner. Ve své praxi se zaměřuje mimo jiné na právo nemovitostí, M&A transakce a obchodní závazkové vztahy, včetně práva korporátního.


Poslední debata se zaměřila na firemní právní týmy. Rostoucí význam interních právníků i vliv nastupující generace jsme probrali s Gabrielou Žáčkovou Krocovou, která vede právní tým v UniCredit Bank.




bottom of page