top of page

Jaké byly PRÁVNIČKY NA JATKÁCH?

V rámci letní série Zpátky do minulosti si připomínáme zajímavé klíčové události uplynulého ročníku projektu #PRVNÍCH100LET. Tou nejvýraznější bylo již tradiční setkání PRÁVNIČKY NA JATKÁCH, které proběhlo 23. února v divadle Jatka78. Jaký byl program a s kým jsme se tam potkali?


Na výjimečném galavečeru jsme se setkali s více než 340 dámami ze světa práva, byznysu i veřejného života. Celým večerem nás provázel Jaroslav Kramer a úžasné představení nového cirkusu Cirk La Putyka s názvem Senses. „Smysly“ pak byly příznačné i pro tři dialogy, které na podiu spojily výjimečné ženy.


V prvním dialogu našeho programu si o Smyslu pro Spravedlnost popovídaly místopředsedkyně Nejvyššího soudu SR Andrea Moravčíková a ředitelka oddělení daňových sporů v Deloitte Legal Jiřina Procházková.


Tématu druhého dialogu, kterým byl Smysl pro Leadership, se ujaly Violeta Luca, generální ředitelka Microsoft CZ & SK, a Agnieszka Siwińska, partnerka a ředitelka polské pobočky advokátní kanceláře Peterka & Partners.


Ekonomka, vysokoškolská pedagožka a nejúspěšnější ženská prezidentská kandidátka Danuše Nerudová otevřela společně s partnerkou advokátní kanceláře Havel & Partners Veronikou Dvořákovou třetí dialog večera, ve kterém se věnovaly Smyslu pro Humanitu.


Fotografie a video z tohoto vydařeného večera si můžete prohlédnout zde.


コメント


bottom of page