top of page

Druhá živě streamovaná debata Právničky LIVE již ve středu

Podcast Právničky se na konci listopadu vrátil ve velkém! I když v tak trochu zmodernizované podobě, a to jako živě streamovaná debata Právničky LIVE! Již ve středu 14. prosince se bude od 10:30 do 12:30 na INFO.CZ konat další z pravidelných živých streamů projektu #PRVNÍCH100LET! Tentokrát bude tématem nastupující generace právniček (a právníků).


A kdo přijal pozvání do debat v rámci druhého streamu? Vystoupí například Lenka Gomez Tomčalová, partnerka Z/C/H Legal a Barbora Urbancová, partnerka a ředitelka pražské kanceláře Peterka & Partners. Pozvání přijaly také Šárka Chytrová, autorka blogu Holkaprávnická a advokátní koncipientka nebo Svatava Veverková, spoluzakladatelka a šéfredaktorka Právo21 a současně také advokátní koncipientka. Další velmi zajímavé hosty živého streamu z justičního, firemního i advokátního prostředí představíme již brzy.


Živý stream bude možné sledovat ve středu 14. prosince od 10:30 na homepage portálu Info.cz. Všechna videa ze streamů budou následně dostupná i na našem YouTube kanálu anebo na blogu, a to i s přepisem.

Pokud nechcete zmeškat novinky projektu #PRVNÍCH100LET, přihlaste se k odběru našeho newsletteru na domovské stránce webu.






bottom of page