top of page

BYLI JSME NA NOCI FAKULTY: Jaká je budoucnost práce právniček (a právníků)?

Festival Noc Fakulty a projekt #PRVNÍCH100LET spojili síly, aby 15. listopadu přinesli unikátní panelovou debatu, kde zasedly výjimečné ženy českého právního světa. Debata o budoucnosti práce napříč právnickými profesemi se konala od 20:00 do 21:40 na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze v místnosti č. 100 a byla přístupná zdarma. Účastnice a účastníci se mohli také zapojit do přípravy otázek, které poté zazněly v rámci debaty.


V debatě vystoupila například Lenka BRADÁČOVÁ, vrchní státní zástupkyně v Praze, Barbara POŘÍZKOVÁ, místopředsedkyně Nejvyššího správního soudu, Veronika KŘESŤANOVÁ, ústavní soudkyně, Věra HONUSKOVÁ, proděkanka pro rozvoj pražské právnické fakulty nebo Andrea PROCHÁZKOVÁ, zástupkyně šéfredaktora týdeníku Respekt.


Na akci také vystoupila Monika NOVOTNÁ, místopředsedkyně České advokátní komory, Šárka NOVOTNÁ, prezidentka Notářské komory v Praze, Pavla FUČÍKOVÁ, členka prezidia Exekutorské komory ČR, Ivana FÁRA, viceprezidentka Unie podnikových právníků ČR, Lucie DOLANSKÁ BÁNYAIOVÁ, členka představenstva České advokátní komory, Daniela ANDERSON, notářka v Praze, Vendula FLAJŠHANSOVÁ, členka prezidia Exekutorské komory ČR a Klára NOVOTNÁ, viceprezidentka Unie podnikových právníků ČR.



bottom of page